Mzdová účetní/personalistka (i zkrácený úvazek, zčásti home offi Pardubice okolí (směr Holice)

  • Plat: 30000 - 40000 Kč za měsíc
  • Typ úvazku: Plný úvazek, Částečný úvazek
  • Místo pracoviště: Pardubice okolí (směr Holice)
  • Práce z domu: ano
  • Min. vzdělání: Středoškolské - maturita
  • Zadavatel: Personal Consult s.r.o.
  • Odpovědná osoba: Lucie Kloučková
ID: 1853357 značka: PL5624 Aktualizováno před 14 dny

Pracovní náplň

Zodpovědnost za kompletní personální agendu - od zpracování mezd pro cca 60 kmenových zaměstnanců - po vedení agendy pracovně právních legislativních dokumentů (pracovní smlouvy, výpovědi, dohody). Nedílnou součástí je komunikace s úřady jako je OSSZ, zdravotními pojišťovnami adl..

Požadujeme

Ukončené SŠ vzdělání, praxe ve zpracování mezd, znalosti pracovně právní legislativy, zájem o obor a ochota dál na sobě pracovat. Znalosti práce na PC - uživatelsky MS Office; mzdy se zpracovávají v programu Helios. Hledá se někdo pečlivý, precizní a komunikativní, kdo převezme kompletní personální agendu cca 60ti zaměstnanců zahraniční výrobní společnosti. ŘP B.
Vhodné pro ženy i muže.

Nabízíme

Velmi pestrá a zajímavá práce ve firmě s rodinným zázemím a přátelským kolektivem. Možnost využívat home office. Tato pracovní nabídka je vhodná i pro maminky po RD, kterým zaměstnavatel kromě zmíněného home office může nabídnout i 6ti hodinový úvazek. Zájemci o plný pracovní úvazek tím samozřejmě nejsou vylučováni. Mzda se odvíjí od dosavadních zkušeností a získané praxe (od 30 do 40 tisíc). Dále se nabízí stravné, příspěvek na dopravu a prémie. Nástup podle Vašich možností.

Kontakt - zadavatel pozice

Personal Consult s.r.o.

Odpovědná osoba: Lucie Kloučková Mobil: Zobrazit tel. číslo Web: http://www.personalconsult.cz

Adresa:
ul. 17. listopadu 400
Pardubice
530 02

Personal Consult s.r.o.

Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Mzdová účetní/personalistka (i zkrácený úvazek, zčásti home offi.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Pardubice můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.