IT specialista Nový Bydžov

  • Zadavatel: Hofmann Wizard s.r.o. Liberec
    Mariánská 1382/5A
    460 01 Liberec
  • Odpovědná osoba: Petra Stančevová
ID: 1850532 značka: A11185 Aktualizováno minulý měsíc

Pracovní náplň

Pokud máte vášeň pro programování a chcete se stát součástí dynamického týmu pracujícího na zajímavých projektech napříč Evropou, pozice IT specialisty ve společnosti nabízející inovativní řešení může být právě pro vás!

Jako IT specialista se budete zabývat programováním uživatelských aplikací a konfigurátoru výrobků, přičemž důraz bude kladen na implementaci produktové části nového ERP systému, abyste přispěli k efektivnímu přenosu programátorské práce do výrobního procesu a finálního produktu. V této pozici budete také úzce spolupracovat na projektech se sesterskými firmami v různých částech Evropy.
Vaším cílem bude zajištění efektivního a bezproblémového chodu softwarových řešení, která budou podporovat klíčové obchodní procesy organizace. Budete se zabývat nejen vývojem nových aplikací, ale také optimalizací stávajících systémů, aby vyhovovaly nejnovějším technologickým trendům a potřebám uživatelů, čímž přispějete k celkovému růstu a úspěchu společnosti.
Kromě technických úkolů budete mít na starosti také analyzování potřeb uživatelů a tvorbu technických specifikací, abyste mohli navrhnout a implementovat řešení, která budou plně vyhovovat jejich požadavkům. V rámci vaší práce budete pravidelně komunikovat s různými týmy a odděleními, abyste zajistili hladký průběh projektů a dosažení stanovených cílů.

Požadujeme

Komunikační a analytické schopnosti
Výborná znalost MS Office, znalost Visual Basic
Dotahování věcí do konce a orientace na detail
AJ na komunikativní úrovni, na úrovni B1
Praxe v programování a programátorské logice
Praxe s DriveWorks/SolidWorks výhodou
Schopnost vytvořit si nadhled a přemýšlet v souvislostech

Nabízíme

Odborné a velmi důkladné zaškolení ve výrobě i v kanceláři
Pracovní místo v Novém Bydžově, po zaškolení k dispozici kancelář v Hradci Králové nebo možnost využívat Home Office
Příležitost naučit se nové věci
5 týdnů dovolené a 3 dny sick days
Příspěvek na stravování či stravenkovné v hodnotě 80,- /den, příspěvek na jazykové vzdělávání a 50% na pojištění odpovědnosti vůči zaměstnavateli

Kontakt - zadavatel pozice

Hofmann Wizard s.r.o. Liberec Mariánská 1382/5A 460 01 Liberec

Odpovědná osoba: Petra Stančevová Telefon: Zobrazit tel. číslo


Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici IT specialista.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Hradec Králové můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.