Vedoucí sociální služby - manažer kvality Kynšperk nad Ohří

  • Plat: 45000 - 50000 Kč za měsíc (tarifní plat dle nařízení vlády (závislost na odpracované praxi, pravidelný postup a valorizace) + osobní příplatky + zvláštní příplatky + odměny)
  • Typ úvazku: Plný úvazek
  • Vhodné pro: OZP, Jen ranní směna
  • Klient: Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace
  • Termín uzávěrky: 30.11.2024
  • Místo pracoviště: Kynšperk nad Ohří (okres Sokolov)
  • Min. vzdělání: Středoškolské - maturita
ID: 1868799 Aktualizováno včera

Do našeho kolektivu hledáme nového kolegu/kolegyni na místo vedoucí/ho služby - manažera/ky kvality. Jsme stabilním a perspektivním zaměstnavatelem, který své zaměstnance podporuje v prohlubování odborných znalostí a zvyšování kvalifikace zejména v oblasti sociální a zdravotní.

Pracovní náplň

Vedení kolektivu 16 pečovatelů ve službě domov se zvláštním režimem, organizace a kontrola jejich práce, včetně plánování služeb; zpracování a kontrola plánů péče o klienty; metodické vedení kolektivu, zpracování a kontrola pracovních postupů, připomínkování dalších vnitřních předpisů atd.

Požadujeme

min. SŠ vzdělání s maturitou, odpovídající organizační schopnosti a bezúhonnost; velmi dobré komunikační schopnosti, samostatnost, kreativita; uživatelská znalost práce na PC

Nabízíme

Pružná pracovní doba, práce v podporujícím kolektivu vedoucích dalších služeb a ostatních úseků, podpora supervizora; příplatek za vedení 5 800,-, po zapracování osobní příplatek; příspěvky z FKSP; oběd - 35 Kč; možnosti dalšího vzdělávání.

Kontakt - zadavatel pozice

Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, p. o.

Odpovědná osoba: Mgr. Lenka Antolová Telefon: Zobrazit tel. číslo

Adresa:
Pochlovická 57
Kynšperk nad Ohří
35751

Nabídka je zařazena v sekci: Pro OZP, ZPS,
Sokolov
Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje
Karlovarský (okres Sokolov)
Ústí nad Labem
Sokolov
Import

Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Vedoucí sociální služby - manažer kvality.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Sokolov můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.