Strojník na čelní kolový nakladač a drtič stavebních sutí (sever Tušimice, Ledvice, Počerady, Trmice, Prunéřov

  • Zadavatel: Personal Consult s.r.o.
  • Odpovědná osoba: Lucie Kloučková
ID: 1865193 Aktualizováno včera

Pracovní náplň

Práce od pondělí do pátku (na jednom místě), zajištění nakládky směsi, která si pak zákazníci odvážejí. Na střídačku se obsluhuje i drtič stavebních sutí. K tomu - jednoduchá evidence naloženého materiálu.

Požadujeme

SOU, strojnický průkaz na pásové a kolové nakladače podmínkou, praxe ve stavebnictví nejlépe přímo jako obsluha kolového nakladače nebo drtiče; spolehlivost, poctivý přístup k práci, flexibilita - bydliště v severních Čechách (práce v okolí elektráren - Tušimice, Ledvice, Počerady, Trmice, Prunéřov)

Nabízíme

Práce pro velmi stabilní stavební společnost (celoroční - bez odstávek). Měsíční mzda: cca 40 tisíc čistého. Štědrý benefitní systém - peníze na zaměstnaneckou kartu. Penzijko, příspěvky na letní a zimní dovolenou. Prémie za dobře odvedenou práci. Zaměstnavatel zajistí dopravu na pracoviště případně hradí cestovní náhrady. M/Ž. Nástup možný IHNED!
(oblast Ústí nad Labem - Kadaň)

Kontakt - zadavatel pozice

Personal Consult s.r.o.

Odpovědná osoba: Lucie Kloučková Mobil: Zobrazit tel. číslo Web: http://www.personalconsult.cz

Adresa:
ul. 17. listopadu 400
Pardubice
530 02

Personal Consult s.r.o.

Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Strojník na čelní kolový nakladač a drtič stavebních sutí (sever.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Rakovník můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.