HR Generalista Praha 9

  • Zadavatel: Hofmann Wizard s.r.o. HR oddělení
    Soukenné nám. 156
    460 01 Liberec
  • Odpovědná osoba: Ludmila Polmová
ID: 1861862 Aktualizováno včera

Pracovní náplň

Hledáme dynamického HR Generalistu, který se svými zkušenostmi a znalostmi pomůže našemu klientovi nejen s nastavením personálních procesů, ale časem se může stát klíčovým členem interního týmu a aspirovat na pozici HR manažera.

V této roli budete působit jako externí personalista pro menší společnost a vaše hlavní úlohou bude nastavení a optimalizace personálních procesů pro firmu, která se specializuje na komplexní dodávky procesních technologií. Toto zahrnuje nábor pracovníků na dělnické a technické pozice, správu personální agendy a administrativy, onboarding a adaptaci nových zaměstnanců.
Součástí vaší práce bude také plánování vzdělávání zaměstnanců, hodnocení jejich výkonů a úzká spolupráce s vedoucími pracovníky jednotlivých oddělení. Vaše zodpovědnosti budou dále zahrnovat tvorbu personálního rozpočtu a další klíčové úkoly spojené s HR agendou, které pomohou firmě dosáhnout jejich cílů a optimalizovat výkon zaměstnanců.
V budoucnu je zde možnost stát se kmenovým zaměstnancem a postupovat na vyšší pozice, jako je HR generalista senior nebo HR manažer, což z této roli činí ideální příležitost pro ambiciózní jedince hledající dlouhodobý kariérní růst v oblasti lidských zdrojů. Místo výkonu práce je v Praze 9 nebo na pobočce Hofmann Wizard v ulici Lazarská 13/8.

Požadujeme

  • Praxe v oblasti lidských zdrojů minimálně 2-3 roky
  • Komplexní znalost HR agendy, včetně náboru, personální administrativy, onboardingu a adaptace, plánování vzdělávání, hodnocení zaměstnanců, spolupráce s vedoucími pracovníky a tvorby personálního rozpočtu

Nabízíme

  • Možnost stát se kmenovým zaměstnancem s postupem na vyšší pozici
  • Práce v dynamické firmě se zaměřením na inovace v oblasti procesních technologií
  • Kariérní růst v oblasti lidských zdrojů
  • Mnoho benefitů - stravenky 130Kč, dotovaná jazyková výuka ve výši 80 %, telefon k soukromým účelům, věrnostní odměny, narozeninový den volna, příspěvek na životní/penzijní pojištění, multisportkarta, příspěvek k životnímu jubileím, až 6 týdnů dovolené

Kontakt - zadavatel pozice

Hofmann Wizard s.r.o. HR oddělení Soukenné nám. 156 460 01 Liberec

Odpovědná osoba: Ludmila Polmová Telefon: Zobrazit tel. číslo


Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici HR Generalista.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Praha můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.