Asistentka / Asistent Back Office, Praha 6

  • Typ úvazku: Plný úvazek
  • Místo pracoviště: Praha
  • Min. vzdělání: Středoškolské - maturita
  • Zadavatel: TRITON Hunters, spol. s r.o.
  • Odpovědná osoba: Mgr. Ing. Luděk Lávička
ID: 1843093 Aktualizováno včera

Pracovní náplň

Od vhodného kandidáta očekáváme:

Těšíme se na pozitivní, spolehlivou/vého a samostatnou/ného kolegyni nebo kolegu, která/ý se umí aktivně zapojit do rozběhlých aktivit, zjišťovat si potřebné informace a samostatně si plánovat pracovní činnosti dle jejich priorit a termínu dokončení. Které/mu nevadí „řešit více věcí najednou“ a přeskakovat z jednoho úkolu na druhý, a přitom si zachovat pečlivost, ale někdy taky řešit i jen monotónní činnosti, jako vyhodnocování dotazníků.
Týmového ducha – být podporující součástí týmů, proaktivně spolupracovat a hlídat, aby se na nic nezapomnělo, dotahovat úkoly nebo organizovat činnosti.
Aktivní práce na PC – MS Office – Word, Excel, PowerPoint – zejména formátování textů a grafická úprava materiálů nebo vizualizace (výhodou je cit pro grafiku, chuť si „pohrát“ s obrázky, schématy atd. při finalizaci dokumentů z projektů, nabídek, prezentačních a školicích materiálů…).
Minimálně středoškolské vzdělání.
Velmi dobrou znalost českého jazyka – rodilý mluvčí, slovem i písmem je podmínkou (je nutný pro psaný projev, pro kontrolu a úpravu textů v materiálech).
Znalost AJ nebo NJ je výhodou (možnost spolupracovat i na podkladech, materiálech a projektech v různých jazykových mutacích, …).

Požadujeme

M.C.TRITON – jsme česká poradenská a vzdělávací společnost, působíme na poradenském trhu již 34 let. Pracujeme projektově a zaměřujeme se na služby v oblasti poradenství, řízení firem, investování do firem.

ASISTENTKA / ASISTENT BACK OFFICE

Hledáme do našeho týmu akčního a pozitivního parťáka na pozici asistentka / asistent back office. Jsme přátelský a spolupracující tým, který drží při sobě a navzájem se podporuje. Pracujeme na různorodých projektech a pro zajímavé klienty, a to nás stále posouvá dál.

Pokud tě baví administrativa, práce na PC, podpora projektových týmů, koordinace aktivit, péče o klienty, zajišťování pomůcek a občerstvení, samostatné řešení zadaných úkolů, pak tě to u nás bude bavit.

Pokud hledáš prima partu, přátelské a otevřené prostředí, samostatnou a zodpovědnou práci, možnost na sobě pracovat, odborně růst a učit se od nejlepších prostřednictvím spolupráce a interního rozvoje, pak u nás tohle všechno najdeš.

Co u nás Asistentka/ Asistent Back office dělá:

Úspěšný/á kandidát/ka bude zajišťovat organizační a administrativní podporu oddělení Back Office a kolegů. Jedná se o aktivity související s office managementem, přípravou a realizací vzdělávacích a poradenských projektů a podporou marketingových aktivit.

Zejména se jedná:

  • Office management – vyřizování příchozích telefonátů, péče o návštěvy, vyřizování pošty, objednávání kancelářských potřeb a občerstvení, péče o pomůcky (videotechnika, audiotechnika, kancelářské potřeby…).
  • Organizační podpora – plánování schůzek a kalendářů konzultantů, zasedacích místností na jednání, koučinky a školení, zasílání pozvánek, zajištění ubytování nebo jízdenek pro poradce, …
  • Administrativní podpora a podpora realizovaných projektů – podpora project Back Office manažera a jednotlivých projektových týmů zejména v oblastech úpravy a finalizace dokumentů (formátování, grafická úprava/vizualizace, kompletace z různých podkladů v ppt, wordu nebo excelu). Konkrétně se jedná zejména o přípravu podkladů pro nabídky, aktualizace referencí a životopisů našich poradců a lektorů, příprava harmonogramů projektů, evidence projektů a aktualizace databáze, příprava podkladů pro fakturaci.

Pracovní doba: 8:30 (9:00) – 16:30 (17:00) nebo dle dohody

Nabízíme

Nabízíme:

  • PRIMA PARTU = přátelské a spolupracující prostředí, skvělý tým a firemní kulturu odpovídající našim hodnotám.
  • OHODNOCENÍ odpovídající výkonu = fixní plat + bonusy za výkon (pravidelná variabilní složka za proaktivní práci + jasně specifikované odměny za spolupráci na nabídkách a dalších aktivitách podporující projekty).
  • FIREMNÍ BENEFITY = firemní mobilní telefon s tarifem volání a využití datové služby, firemní notebook, finanční příspěvek na stravování, sick days, dovolená 4 týdny + „vánoční“ placené volno, roční bonus, společné akce, káva a čaj na pracovišti zdarma, po zapracování 2-4 dny home office v měsíci, …
  • OSOBNÍ ROZVOJ = při zájmu a chuti možnost pracovat na svém osobním rozvoji a profesním růstu. Účast na vybraných interních rozvojových aktivitách a aktivitách realizovaných pro klienty, spolupráce s vybranými poradci nebo spolupráce na projektech a na odbornějších úkolech.
  • KARIÉRNÍ RŮST = po prokazatelně úspěšném zvládnutí pozice Asistenta je možnost se posunout na pozici PROJECT BACK OFFICE SPECIALISTA a případně i dále.

Nástup: ihned nebo dle dohody
Místo výkonu: Evropská 846/176a, Praha 6
Více info o společnosti na www.mc-triton.cz

Pokud jsme vás zaujali a máte zájem se dozvědět více, prosím zašlete nám na email: zaslat email své CV, ideálně i s fotografií, a uveďte pár slovy, proč jsme vás zaujali a chtěl/a byste pracovat právě na této pozici a my se vám ozveme, jak nejrychleji to půjde.
Těšíme se na vás!



Kontakt - zadavatel pozice

TRITON Hunters, spol. s r.o.

Odpovědná osoba: Mgr. Ing. Luděk Lávička Telefon: klikněte pro zobrazení Zadavatele nabídky nelze kontaktovat pomocí telefonu,
prosím použijte kontaktní formulář.

Adresa:
Evropská 846/176 a
Praha 6
160 00


Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Asistentka / Asistent Back Office, Praha 6.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Praha můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.