Technický pracovník - VV Hradec Králové

  • Plat: 25210 - 36500 Kč za měsíc
  • Typ úvazku: Plný úvazek
  • Místo pracoviště: Hradec Králové
  • Možnost ubytování: ano
  • Min. vzdělání: Středoškolské - maturita
ID: 1839362 Aktualizováno včera

Vězeňská služba České republiky, Vazební věznice Hradec Králové, nabízí volné pracovní místo v oboru informačních technologií na pozici Technický pracovník zabezpečovacích a komunikačních technologií. Práce na plný úvazek v jednosměnném provozu.

Požadujeme

Střední vzdělání s maturitou, osvědčení podle vyhlášky č.50/1978 Sb., resp. 205/2021 Sb. (možno doplnit), práce na PC (MS Excel, Word, Outlook), znalost PZTS (EZS), CCTV, počítačových sítí, komunikační techniky na servisní úrovni, praxe v oboru PZTS (EZS), CCTV výhodou, spolehlivost, komunikativnost, bezúhonnost, samostatnost, ochota se učit nové věci. Výše mzdy je odvislá od předchozí praxe + osobní ohodnocení, po roce možnost pracovního poměru na dobu neurčitou.

Nabídka

Perspektivní zaměstnání u bezpečnostního sboru s možností profesního růstu, 25 dní dovolené (200 hodin), indispoziční volno 5 dnů, FKSP, zajištěné ubytování a další.

Kontakt - zadavatel pozice

Vězeňská služba České republiky

Odpovědná osoba: Marcela Hromádková Telefon: klikněte pro zobrazení Zadavatele nabídky nelze kontaktovat pomocí telefonu,
prosím použijte kontaktní formulář.

Adresa:
Hradec Králové
50003

Vězeňská služba České republiky
Vazební věznice Hradec Králové
Nabídka je zařazena v sekci: Práce s ubytováním,
Hradec Králové
Vazební věznice Hradec Králové
31970 Kč za měsíc
Možnost ubytování
Hradec Králové
SPN Holding, a.s.
23000 - 30000 Kč za měsíc

Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Technický pracovník - VV Hradec Králové.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Hradec Králové můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.