Pracovník/ce obchodního oddělení se zaměřením na p Bohumín

  • Typ úvazku: Plný úvazek
  • Vhodné pro: Jen ranní směna
  • Klient: ČEMAT, s.r.o.
  • Místo pracoviště: Bohumín (okres Karviná)
  • Min. vzdělání: Středoškolské - maturita
ID: 1838024 Aktualizováno před týdnem

Požadujeme

Výbornou znalost práce na PC, řidičský průkaz B (aktivní řidič), komunikační a organizační dovednosti, logické myšlení, systematičnost, pečlivost, samostatnost, pracovní nasazení, zodpovědnost, znalost přípravy nájemních smluv výhodou, marketingové dovednosti výhodou, znalost polského/anglického jazyka výhodou. Vhodné rovněž pro absolventy.

Nabídka

Práce na HPP ve stabilní a prosperující české společnosti, pouze ranní směny, stravenkový paušál, příspěvek na penzijní pojištění rostoucí s délkou odpracovaných let, telefon, možnost 13. a 14. platu.

Pracovní náplň

Pracovní náplň je zaměřena na správu agendy nemovitostí a nájemních smluv, přímá zodpovědnost za obsazování volných prostor novými nájemci, komunikaci a péče o stávající nájemce, zajištění výběrových řízení na dodavatele, zpracovávání poptávek a nabídek, komunikace s dodavateli, marketing a propagace společnosti, administrativní práce pro obchodní oddělení/asistence vedoucímu manažerovi.

Kontakt - zadavatel pozice

ČEMAT, s.r.o.

Odpovědná osoba: Simona Štěbrová Telefon: Zobrazit tel. číslo Mobil: Zobrazit tel. číslo Web: https://www.cematsro.cz/

Adresa:
Čs. armády 184
Bohumín
73551

Co o sobě říká společnost ČEMAT, s.r.o.?

Společnost ČEMAT, s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti skladování a pronájmu prostor sloužících k podnikání. Nabízíme rovněž kompletní outsourcing služeb, skladování či pronájem prostor pro výrobu s administrativním zázemím v Bohumíně a Praze.

Nabídka je zařazena v sekci: absolvent, absolvent Ostrava

Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Pracovník/ce obchodního oddělení se zaměřením na p.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Karviná můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.