Řidič dodávky do 3,5t, ŘP sk. B na stálou trasu Praha

  • Plat: 35000 - 45000 Kč za měsíc
  • Typ úvazku: Plný úvazek
  • Klient: ICORE s.r.o.
  • Místo pracoviště: Praha
ID: 1812325 značka: Zásilkovna trasy Aktualizováno dnes

Pracovní náplň

Na trvalou spolupráci upřednostníme ŽL Jedná se o práci PO-PÁ, časová náročnost cca 6-8 hod./den dle trasy. Naši řidiči začínají na expedičních depech Zásilkovny v Praze, Konkrétně sháníme nové kolegy na depo Praha 10 Štěrboholy, nakládka probíhá na depu ráno nebo dopoledne, dle trasy. Dopravujeme zásilky na pobočky v Praze nebo ve Středních Čechách (na každé trase je v průměru cca 25 poboček denně). Trasa vždy začíná nakládkou na přiděleném depu a řidič se potom po rozvozu vrací opět na své depo. Řidič u nás jezdí pravidelně svoji trasu, na kterou je mu přiděleno stále stejné služební vozidlo (dodávku do 3,5t maxi), rozváží a sváží zásilky (krabice o stejné velikosti a hmotnosti do 30 kg). Nástup je možný ihned. Zaškolovací jízda samozřejmostí. Komunikace nutná v češtině. Pokud máte o nabídku seriózní zájem, kontaktujte nás prosím na emailu, či telefonu a obratem se rádi dohodneme na termínu osobní schůzky a zaškolovací jízdy. Kontaktujte nás telefonicky nebo uvítáme stručný životopis (odkud jste, kontakty a něco o Vás).

Požadujeme

Jsme česká zavedená firma a jsme dlouholetým smluvním partnerem Zásilkovny. Na naši dodávku do 3,5t přijmeme spolehlivého řidiče s ŘP sk. B na trvalou práci. Jedná se o pravidelnou trasu se stále stejnými pobočkami. NEJEDNÁ SE O PRÁCI KURÝRA, naopak jde o pravidelné zásobování poboček. U klienta máme seriózní kredit, proto hledáme poctivé pracovité řidiče výhradně na dlouhodobou spolupráci, po dohodě lze upravit časovou náročnost.

Nabízíme

Nabízíme stabilní zázemí, férový a přímý přístup, jednoznačně dobrou platební morálku a vždy garantujeme jasně dohodnutou odměnu za dobře odvedenou práci. Odměna je 35.000,- až 45.000 / měsíc, konkrétní částka je na počátku stanovena paušálem a odvíjí se od přidělené trasy. Podmínky jsou tedy předem jasně stanoveny a my dohody vždy dodržujeme!

Kontakt - zadavatel pozice

ICORE s.r.o.

Odpovědná osoba: Anton Perevozkin Telefon: Zobrazit tel. číslo

Adresa:
Toužimská 588/70
Praha 9
19700


Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Řidič dodávky do 3,5t, ŘP sk. B na stálou trasu.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Praha můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.